top of page






 

Τo Κavala Port News ιδρύθηκε στις 21/09/12 .Όταν μας γεννήθηκε η ιδέα να μοιραστούμε τις φωτογραφίες μας συνδυασμένες με άρθρα για την τοπική ναυτιλία της πόλης .

Στην πορεία και καθώς οι εποχές εξελισσόντουσαν το Kavala Port News εξελίχθηκε και αυτό δημιουργώντας ενα blog όπου θα ''στέγαζε'' φωτό -ρεπορτάζ με την δική μας ματιά .

Η παρέα μας το 2015 μεγαλώνει προσθέτοντας αγαπημένους φίλους - συνεργάτες που θα δουλέψουμε μαζί για ένα όμορφο αποτέλεσμα . Φώτο - αφιερώματα και κανονικά αφιερώματα θα έρθουν να συμπληρώσουν την δουλειά που ήδη είχε ξεκινήσει .

Πάντα με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε το Kavala Port News ήρθε για να ταράξει τα νερά της ναυτιλιακής ενημέρωσης με πλούσια θεματολογία ,ενδιαφέροντα ναυτιλιακά θέματα και πρωτοποριακές ιδέες .

Σήμερα το Kavala Port News έχοντας πάρει πολύ αγάπη και στήριξη από όλους αυτούς που το αγκάλιασαν ενώ αποτελεί το πρώτο ναυτιλιακό site της πόλης .

Πάντα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με σωστή άποψη και την δική μας ματιά θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε αυτό που αγαπάμε .Το ενδιαφέρον και την αγάπη για την θάλασσα και τα πλοία .Κόντρα στις συνηθισμένες ναυτιλιακές και εφήμερες ιστοσελίδες 

Καλωσορίσατε .Ευελπιστούμε να σας αρέσει η δουλειά μας


Mε εκτίμιση
Ιδρυτής του Kavala Port News 
Τάσος Αργυρός



 


 

bottom of page