top of page

ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑ : MONO 2 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΑΙΟΥ .ΑΡΧΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ F/D KONST


Συνεχίζεται η αναμονή για την καταληκτική ημερομηνία έναρξης δρομολογίων του F/D KONSTANTINOS I με τον Αντιπρόεδρο Θασιακής Ένωσης Νικολάο Τσιλογιώργη να δηλώνει πως το δελφίνι θα ξεκινήσει αρχές Φλεβάρη τα δρομολόγια από Καβάλα προς Λιμένα Θάσου .Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα ,και όπως φαίνεται σε λίγες μέρες το πολυπόθητο υδροπτέρυγο θα ξεκινήσει . Αυτό θα διευκολύνει την επιβατική κίνηση τόσο των πολιτών της Καβάλας όσο και των νησιωτών της Θάσου κυρίως από (Ποταμιά - Ποτό - Λημενάρια - Παναγία Θάσου) που χρησιμοποιούν άμεσα την γραμμή του Πρίνου για να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς στην Καβάλα .Όμως το σενάριο δεν φαίνεται να αλλάζει μέχρι και τις 5/5/19 όπου τα δρομολόγια θα είναι μόνο 2 .

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το υδροπτέρυγο θα εξασφαλίσει επαρκή σύνδεση ,αλλά προσωρινή διότι θυμίζουμε πως το μεγάλο κομμάτι της πίτας που είναι τα φορτηγά και οι νταλίκες δεν εξασφαλίζονται μεταφορικά απ το παραπάνω μέσο .

Έτσι μέχρι και αρχές Μαΐου τα πράγματα δεν θα αλλάξουν σημαντικά ,ενώ από την φετινή άνοιξη το τοπίο θα ξεκαθαρίσει δεδομένου και τον ερχομό των νέων πλοίων - νέας κοινοπραξίας που σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας post . Το θέμα όμως παραμένει εξίσου σημαντικό αφού ακόμα δεν έχει λυθεί κάτι .Και για να δούμε αν τα 6 δρομολόγια τελικά παραμείνουν 2 .

Πρόσφατα Νέα
Αρχείο
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page