top of page

CELEBRITY CRUISES : Το CELEBRITY INFINITY για πρώτη φορά στην Καβάλα το 2024 !!!


Νέα εποχή για το λιμάνι της Καβάλας στον τομέα της κρουαζιέρας αφού μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν του 22 και μια ακόμη το 23 που αναμένεται να είναι εξίσου δυναμική ,ο χάρτης της κρουαζιέρας παίρνει άλλες διαστάσεις.


Το 2024 θα καταπλεύσει όχι μία αλλά 6 φορές το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που κατέπλευσε ποτέ στην Καβάλα. Το εντυπωσιακό και θηριώδες C/S CELEBRITY INFINITY με την CELEBRITY X CRUISES να κάνει το ντεμπούτο της στο λιμάνι της πόλης.

Το CELEBRITY INFINITY είναι η μεγαλύτερη και η πιο σημαντική μας άφιξη στην ιστορία της κρουαζιέρας για την Καβάλα. Το κρουαζιερόπλοιο λόγω χωρητικότητας πιθανόν θα παραμείνει αρόδου εκτός λιμένα ενώ οι επιβάτες του θα μεταφερθούν με λάντζες.

Το INFINITY πρόκειται να καταπλεύσει 6 προγραμματισμένες φορές στο λιμάνι Απόστολος Παύλος και πιο συγκεκριμένα στις 23/5, 7/9, 26/9, 5/10, 24/10 & 2/11, με το πλήρες πρόγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Το 294 μέτρων κρουαζιερόπλοιο μπορεί να μεταφέρει πάνω από 2.500 επιβάτες !!!

Τέλος η ένταξη της Καβάλας για πρώτη φορά στο πρόγραμμα μιας απ' τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας όπως είναι η CELEBRITY ,αποδεικνύει περίτρανα ότι οι ομαδικές δουλειές φέρουν και πολύ δυνατά αποτελέσματα.

Για το λιμάνι της Καβάλας είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς τέτοιου μεγέθους κρουαζιερόπλοια όπως το INFINITY και εταιρίες παγκόσμιου τουριστικού βεληνεκούς δύσκολα επισκέπτονται δημοφιλείς προορισμούς. 👉Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κρουαζιερόπλοιου. Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για την δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

*** Το πρόγραμμα του πλοίου καθώς και οι ώρες αφιξοαναχωρήσεων μπορεί να τροποποιηθεί/ουν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας . Επίσης δεν φέρουμε την ευθύνη για τυχόν αλλαγές από την πλοιοκτήτρια εταιρία. 📸Robert Etchell

Πρόσφατα Νέα
Αρχείο
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page