top of page

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ : ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μετά τη Γενική Συνέλευση του ΤΑΙΠΕΔ ο τέως αντιδήμαρχος Καβάλας ορίστηκε ως πρόεδρος του ΟΛΚ και διάδοχος του Χρήστου Ηλιάδη-Ποια είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού.

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, νέο πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο, μετά τη Γενική Συνέλευση του ΤΑΙΠΕΔ για τον ορισμό νέων διοικήσεων στους Οργανισμούς Λιμένων της χώρας.

Ο τέως αντιδήμαρχος Καβάλας διαδέχεται τον Χρήστο Ηλιάδη στο τιμόνι του ΟΛΚ, ενώ η Άννα Θυσιάδου είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού.

Το βιογραφικό του Γιώργου Φιλόσογλου

Ο κος. Γιώργος Φιλόσογλου είναι δικηγόρος, παντρεμένος με την ιστορικό-δικηγόρο (δημοσιολόγο) κα. Βασιλική Μπάμπουρα και πατέρας ενός τέκνου εν’ ονόματι Πασχάλης. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Trier της Γερμανίας και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το έτος 2000, ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο Ποινικό, Αστικό και Δημόσιο Δίκαιο. Μεταξύ άλλων, υπήρξε μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ και εκπρόσωπος τύπου για ένα έτος. Από την 1/9/2014 έως και την 31-8-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Επικοινωνίας καθώς και αναπληρωτής δημάρχου. Παράλληλα υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (δημοτική κοινωφελής επιχείρηση) του Δήμου Καβάλας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης του Δήμου Καβάλας) Νομικού Προσώπου Δήμου Καβάλας, καθώς και αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ ΑΜ-Θ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης). Στη διάρκεια της θητείας του παρουσίασε μεγάλο έργο στον τομέα του αθλητισμού, ενώ χειρίστηκε με τη Δήμαρχο Καβάλας σημαντικά θέματα για την εθνική και τοπική οικονομία. Πηγή φωτογραφίας & κειμένου : www.kavalapost.gr

Πρόσφατα Νέα
Αρχείο
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page