top of page

F/D KONSTANTINOS I : ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΤΗ ?

Από τον Αύγουστο του 2019 το υδροπτέρυγο F/D KONSTANTINOS I βρίσκεται στην επισκευαστική ζώνη της Ν.Καρβάλης ανενεργό και με αβέβαιο μέλλον . Πριν λίγους μήνες είδαμε να εκτελεί κάποια δοκιμαστικά ανοικτά της Κεραμωτής αλλά χωρίς επαναδραστηριοποίηση .

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το υδροπτέρυγο βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα αφού η προηγούμενη εταιρία μετά τις συνεχείς βλάβες και την όχι τόσο ικανοποιητική κίνηση δεν κατάφερε να πλεύσει ξανά . Έχουν ακουστεί πολλά σενάρια περί νέας ιδιοκτησίας αλλά όλα αυτά μέχρι και σήμερα έχουν ναυαγήσει .Αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από πλοιοκτήτη ή επιχειρηματία του νησιού .

Τότε το υδροπτέρυγο σύντομα θα βρεθεί στην φλόγα του διαλυτή .Αφού η ηλικία σε συνάρτηση με την κακή μηχανική κατάσταση και τις οικονομικές καταστροφές που έχουν προκύψει με το θέμα του Κορωνιού καθιστούν απαγορευτικό το ταχύπλοο σκάφος να ταξιδέψει . Προς το παρόν το KONSTANTINOS I παραμένει στην Ν.Καρβάλη ανενεργό . Φωτογραφία του φίλου και συνεργάτη μας Θοδωρή Ποιμενίδη

Πρόσφατα Νέα
Αρχείο
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page