top of page

NORWEGIAN SPIRIT & NAUTICA : Ακυρώθηκαν οι αφίξεις για το 2020 στο λιμάνι της Καβάλας λόγω Covid -19


Δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλασσε η σημερινή ημέρα καθώς ανακοινώθηκε επισήμως η ακύρωση αφίξεων δύο κρουαζιερόπλοιων που ήταν να καταπλεύσουν στο επιβατικό λιμάνι ''Απόστολος Παύλος'' τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020 . Οι εταιρίες OCEANIA CRUISES με το NAUTICA και η NCL με το NORWEGIAN SPIRIT προχώρησαν σε ακύρωση όλου του χειμερινού προγράμματος στην Ανατολική Μεσόγειο και κατά συνέπεια και στο λιμάνι της πόλης μας . Ο λόγος φυσικά είναι οι ραγδαίες αρνητικές εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του Covid -19 που ως αποτέλεσμα είχε την απαγόρευση κρουαζιέρων στους Αμερικάνους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια απαρτίζονται από αμερικάνικο επιβατικό κοινό.

Τέλος να σημειώσουμε πως οι δύο εταιρίες είχαν σκοπό να ξεκινήσουν τα προγράμματα τους όμως ο Covid -19 είχε αλλά σχέδια. Άλλωστε φέτος είναι η χρονιά της απόλυτης ανατροπής αφού καθημερινά όλα αλλάζουν είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο για τον τομέα της κρουαζιέρας.


Το θετικό είναι ότι για το 2021 -2022 έχουν ήδη προγραμματιστεί κρουαζιέρες για το λιμάνι της πόλης μας τις οποίες θα ανακοινώσουμε εν καιρώ αλλά όλα θα γίνουν βάση των στοιχείων που θα έχουμε σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας. Πηγή φωτογραφίας www.sec.gov

Πρόσφατα Νέα
Αρχείο
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page