top of page

SEAJETS: Κατοχυρώθηκε η γραμμή Λαύριο -Μεστά Χίου - Άγιος Ευστράτιος - Λήμνος - Καβάλα στο AQUA BLUE


Φωτογραφία: Φίλιππος Κωνσταντίνου
Στην Seajets και το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA BLUE κατωχυρώνεται στην γραμμή Λαύριο-(Μεστά)-Άγιο Ευστράτιο-Λήμνος-Καβάλα μέσω του διαγωνισμόυ σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας. Η συμβαση θα έχει διαρκεια μέχρι της 31/10/22. Οι όροι της σύμβασης είναι
Α)ΛΑΥΡΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΣΙΟΣ– ΛΗΜΝΟΣ και επιστροφή: Τρία (03) δρομολόγια την εβδομάδα καθόλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου, με υποχρεωσης ελεύθερης προσέγγισης των δρομολογίων προς Καβάλα άνευ καταβολής μισθώματος και με τη δυνατότητα προσέγγισης στην Άνδρο σε ένα δρομολόγιο άνευ καταβολής μισθώματος, έναντι μισθώματος (€34.285,00) ανά πλήρες δρομολόγιο, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Β) ΛΑΥΡΙΟ – ΜΕΣΤΑ ΧΙΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΣΙΟΣ– ΛΗΜΝΟΣ και επιστροφή: Ένα (01) επιπλεον δρομολόγιο την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 06/06/2022 ως 04/09/2022 *σύνολο δεκατρείς (13) εβδομάδες, με δυνατότητα προσέγγισης σ' έναν ενδιάμεσο λιμένα μετά από σύμφωνη γνώμη του Σ.Α.Σ., έναντι μισθώματος (€34.285,00) ανά πλήρεσ δρομολόγιο, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., στην νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία με την επωνυμία ΚΙΑΡΑ Ν.Ε. πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ Ν.Π. 12393, για το χρονικό διάςτημα μέχρι και 31/10/2022.
Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεουται στην δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων της νήσου Άγιος Ευστράτιος από και προς Λήμνο, συμφωνα με τις προυποθεσεις της παραγράφου 43 του Παραρτήματος Ι της υπό στοιχείο (2) απόφασης της παρούσας.

Πρόσφατα Νέα
Αρχείο
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page